Inspiratietour kbo pcob donderdag 14 april in Het Forum Roermond, toegang gratis!

Op 14 april organiseert KBO-PCOB een inspiratiebijeenkomst in het Forum in Roermond. Een gezellige dag met in de ochtend inspirerende sprekers en in de middag workshops. Leden, maar ook (nog) niet-leden zijn van harte welkom.

Presentator Jaap Jongbloed verteld over gezond oud worden. Leo Fijen, presentator van de KRO, over waarom het leven trager gaat als je ouder wordt. Hans Straatman van Seniorweb praat iedereen bij over de digitale wereld waarin we leven. In de middag zijn er workshops over het nieuwe besturen, belangenbehartiging, de Academie of ledenwerving.

Deze inspiratiedag is voor zowel leden als niet-leden én is gratis, inclusief koffie/thee en lunch. Nog geen lid? Dan is dit een mooie gelgenheid om kennis te maken met de KBO! Alleen het ochtend of middaggedeelte bijwonen kan ook! Aanmelden is verplicht in verband met de catering en dat kan via www.kbo-pcob.nl/tour  of telefonisch 030 -3400655 (ma-do tussen 10.00-13.00u)

 Van harte welkom!

Flyer-Roermond (1)