Opnieuw oproep aan Laurentius Ziekenhuis om contant geld te handhaven

Onlangs besloot het Laurentius Ziekenhuis per 1 januari a.s. geen contant geld meer te accepteren in het ziekenhuis. Als KBO Limburg hebben we daarop gereageerd en aan de Raad van Bestuur gevraagd dit besluit te herzien. Daarop hebben we een reactie van het ziekenhuis ontvangen waarin de Raad van Bestuur aangeeft dit besluit toch te zullen handhaven. We hebben daar vandaag op gereageerd met een brief, waarin we nog meer argumenten aanvoeren om dit besluit te herzien. In De Telegraaf van afgelopen zaterdag stond een column van Sandra Molenaar, directeur van de Consumentenbond, die ook tegen dit voornemen van het ziekenhuis is en dat ook noemt in haar column. Brief en column zijn verder gestuurd naar een aantal journalisten en naar de organisaties die deelnemen aan het Maatschappelijk Overleg Betalingsverkeer. Ook De Nederlandsche Bank heeft de brief ontvangen en daar al positief op gereageerd. 

Reactie KBO Limburg op brief van Raad van Bestuur Laurentius Ziekenhuis

Column Sandra Molenaar directeur Consumentenbond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+