Bijzondere Kerstherinneringen van moeder en dochter

Met Kerstmis voor de deur wordt er vaak gemijmerd over vroeger. Vaak bijzondere herinneringen aan hoe het er vroeger in je kindertijd aan toe ging en dat dan vergelijken met hoe we nu Kerstmis vieren. Veel is veranderd, maar de aandacht en warmte voor elkaar is in veel families nog steeds een waardevolle traditie.

Toch kan het zijn dat de herinneringen aan Kerstmis lang geleden heel verschillend zijn. Zo ontvingen we twee bijzondere kerstherinneringen van vroeger van Wilmie Lenders. Haar moeder, Mia Lenders is lid van KBO Arcen en deelde daar vorig jaar de kerstherinneringen van weleer van haar dochter en van haar zelf. Een mooi inkijkje in het feest en wat er vooraf nodig was om er een echt feest van te maken… 

Bijzondere kerstherinneringen van Mia en Wilmie Lenders

Veel leesplezier en voor iedereen een mooi Kerstfeest!