Oproep Marcel Ballas in Liever Langer Thuis: Zet uw talent in voor de KBO!

Afgelopen week presenteerde Dagblad De Limburger opnieuw de bijlage Liever langer thuis. Daarin allerlei informatie om het voor senioren makkelijker te maken om zo lang mogelijk thuis op hun vertrouwde plek en in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. In deze bijlage ook een pagina van KBO Limburg. Daarop doet voorzitter Marcel Ballas een oproep om uw talent in te zetten voor de KBO. Zelf doet hij dat ook alweer heel wat jaren, want vergeet niet, onze voorzitter is ook een vrijwilliger. Hij heeft overigens nog een talent en dat is zingen! Ook dat talent zet hij graag in. Onze KBO drijft op vrijwilligers en we kunnen alle talenten die mensen hebben dan ook goed gebruiken. Nico Beckers vertelt op deze pagina hoe waardevol vrijwilligerswerk is. Voor de ander, maar zeker ook voor uzelf!

Ook de KBO speelt een belangrijke rol als het gaat om langer thuis blijven wonen. Onze afdelingen bieden immers dichtbij huis een heleboel mogelijkheden: sociale contacten, meedoen aan allerlei activiteiten en via onze ouderenadviseurs informatie over de voorzieningen in de buurt zijn om langer thuis te kunnen blijven wonen. Het mag duidelijk zijn dat dat alleen lukt met voldoende vrijwilligers. Kortom zet uw talent ook in voor de KBO. Van harte welkom!

Elke regio heeft een eigen editie, hieronder vindt u ze allemaal, uiteraard inclusief de KBO-pagina!

Liever Langer Thuis – Maastricht/Heuvelland

Liever Langer Thuis – Midden Limburg

Liever Langer Thuis – Noord Limburg

Liever Langer Thuis – Parkstad Limburg

Liever Langer Thuis – Westelijke Mijnstreek

 

 

KBO Liever langer thuis april 2024