Be!eef 2024 : hét event voor levensgenieters!

Van dinsdag 10 tot en met zaterdag 14 september staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van Be!eef. Een informatief, gevarieerd en vooral ook gezellig event voor iedereen die actief in het leven wil staan. Be!eef viert dit jaar het 30-jarig jubileum met een vernieuwde naam en een frisse beleving. Ontmoet bekende artiesten zoals Karin Bloemen, George Baker en Edsilia Rombley. Laat u inspireren door verhalen van Humberto Tan, Marianne Timmer en een exclusief interview met een gouden olympiër. Be!eef staat voor entertainment, gezelligheid en inspiratie, met het motto “Later is nu”. Dit mag u niet missen!

Uiteraard is ook de KBO op Be!eef te vinden. We staan er samen met de andere partners van Senioren Netwerk Nederland, de grootste seniorenorganisatie van Nederland. We zijn te vinden op standnummer 08C10 in hal 8. Een open hoekstand vlakbij het Vitaliteitssplein. U bent van harte welkom in onze gezellige ‘beurshuiskamer’ en we gaan graag met u in gesprek. We zijn benieuwd naar uw verhalen en vertellen natuurlijk ook graag ons eigen verhaal. Wat we doen voor en met onze senioren. Er zijn prijzen te winnen en de mogelijkheid om te kijken hoe het staat met uw knijpkracht en reactievermogen. Er zijn ook elke dag interessante presentaties van diverse organisaties. Namens KBO Limburg zal Freya Pijnenborg op donderdag een presentatie geven over het project Senioren Zelf aan Zet waar zij projectleider van is. 

 

Koop uw kaarten voordelig!

Koop uw kaarten voor 10 september dan betaalt u met de kortingscode ONS30B €15,- per kaart (daar komt nog wel 1 euro administratiekosten bij). Aan de kassa van de Jaarbeurs bedraagt de toegangsprijs €25,-! Snel verdiend toch!? We zien u graag op Be!eef van 10 t/m 14 september in de jaarbeurs in Utrecht.